
Αρχική
Προσδιορισμός αρωματικών ουσιών στο σταφύλι και στον οίνο, συνάρτηση με την ωρίμανσή τους σε τοπικές ποικιλίες σταφυλιών
Αποτελέσματα - Λεπτομέρειες
|
||||
Κωδικός Πόρου | 000364412 | |||
Τίτλος | Προσδιορισμός αρωματικών ουσιών στο σταφύλι και στον οίνο, συνάρτηση με την ωρίμανσή τους σε τοπικές ποικιλίες σταφυλιών | |||
Άλλος τίτλος | Determination of volatile compounds in grapes and wine of local varieties | |||
Συγγραφέας | Γιαλιτάκης, Γεώργιος Μάρκου. | |||
Σύμβουλος διατριβής | Κατερινόπουλος, Χαράλαμπος | |||
Περίληψη |
|
|||
Φυσική περιγραφή | 111 φύλλα. : έγχρωμες εικ. ; 30 εκ. | |||
Γλώσσα | Ελληνικά | |||
Θέμα | Aroma | |||
Αέρια χρωματογραφία | ||||
Κρασί | ||||
Πτητικά αρώματα | ||||
Ωρίμανση | ||||
Ημερομηνία έκδοσης | 2010-12-14 | |||
Συλλογή | Σχολή/Τμήμα--Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών--Τμήμα Χημείας--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | |||
Τύπος Εργασίας--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | ||||
Εμφανίσεις | 403 |
Ψηφιακά τεκμήρια | |
---|---|
![]() |
Κατέβασμα Εγγράφου |