
Αρχική
Χημική σύσταση κίτρινων σκληρών κρητικών τυριών που παράχθηκαν στο ίδιο τυροκομείο με τη Φασματοσκοπία NMR
Αποτελέσματα - Λεπτομέρειες
|
||||
Τίτλος | Χημική σύσταση κίτρινων σκληρών κρητικών τυριών που παράχθηκαν στο ίδιο τυροκομείο με τη Φασματοσκοπία NMR | |||
Άλλος τίτλος | Compositional analysis of hard yellow Cretan cheeses produced at a single cheese-making site by NMR spectroscopy | |||
Συγγραφέας | Παντελίδου, Μαρία | |||
Σύμβουλος διατριβής | Απόστολος, Σπύρος | |||
Περίληψη |
|
|||
Γλώσσα | Ελληνικά | |||
Θέμα | Πυρηνικό σπιν | |||
Πυρηνικός μαγνητικός συντονισμός | ||||
Φαινόμενο Zeeman | ||||
Ημερομηνία έκδοσης | 2014-03-28 | |||
Συλλογή | Σχολή/Τμήμα--Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών--Τμήμα Χημείας--Πτυχιακές εργασίες | |||
Τύπος Εργασίας--Πτυχιακές εργασίες | ||||
Εμφανίσεις | 78 |
Ψηφιακά τεκμήρια | |
---|---|
![]() |
Κατέβασμα Εγγράφου |