Your browser does not support JavaScript!

Αρχική    Χημική σύσταση κίτρινων σκληρών κρητικών τυριών που παράχθηκαν στο ίδιο τυροκομείο με τη Φασματοσκοπία NMR  

Αποτελέσματα - Λεπτομέρειες

Προσθήκη στο καλάθι
[Προσθήκη στο καλάθι]
Τίτλος Χημική σύσταση κίτρινων σκληρών κρητικών τυριών που παράχθηκαν στο ίδιο τυροκομείο με τη Φασματοσκοπία NMR
Άλλος τίτλος Compositional analysis of hard yellow Cretan cheeses produced at a single cheese-making site by NMR spectroscopy
Συγγραφέας Παντελίδου, Μαρία
Σύμβουλος διατριβής Απόστολος, Σπύρος
Περίληψη Η παρούσα εργασία πραγματοποιήθηκε με σκοπό την διαπίστωση της καταλληλότητας της φασματοσκοπίας NMR για την ανάλυση των προαναφερθεισών τυριών κρητικής προέλευσης. Στόχος ήταν η ανάπτυξη μιας ποιοτικής και ποσοτικής αναλυτικής μεθοδολογίας για την ανάλυση των συστατικών των τυριών.
Γλώσσα Ελληνικά
Θέμα Πυρηνικό σπιν
Πυρηνικός μαγνητικός συντονισμός
Φαινόμενο Zeeman
Ημερομηνία έκδοσης 2014-03-28
Συλλογή   Σχολή/Τμήμα--Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών--Τμήμα Χημείας--Πτυχιακές εργασίες
  Τύπος Εργασίας--Πτυχιακές εργασίες
Εμφανίσεις 55

Ψηφιακά τεκμήρια
No preview available

Κατέβασμα Εγγράφου
Προβολή Εγγράφου
Εμφανίσεις : 16