Αρχική Μικροβιολογική υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε καταστήματα κινέζικης κουζίνας και sushi restaurants ξενοδοχείων της Κρήτης και της Ρόδου
Αποτελέσματα - Λεπτομέρειες
|
||||
Κωδικός Πόρου | 000374751 | |||
Τίτλος | Μικροβιολογική υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε καταστήματα κινέζικης κουζίνας και sushi restaurants ξενοδοχείων της Κρήτης και της Ρόδου | |||
Άλλος τίτλος | Microbiological hygiene and food safety in chinese cuisine stores and sushi restaurants in hotels of Crete and Rhodes. | |||
Συγγραφέας | Τσιμβραγού, Ανδρομάχη | |||
Σύμβουλος διατριβής | Τσελέντης, Ιωάννης | |||
Μέλος κριτικής επιτροπής |
Ψαρουλάκη, Άννα
Πανούλης, Χρήστος |
|||
Περίληψη |
|
|||
Φυσική περιγραφή | 68 σ : πιν. ; 30 εκ. | |||
Γλώσσα | Ελληνικά | |||
Θέμα | Chinese cuisine | |||
Foods microbiological | ||||
H.A.C.C.P. | ||||
Hotels | ||||
Public health | ||||
Safety hygiene | ||||
Sushi | ||||
Κινέζικη κουζίνα | ||||
Μικροβιολογική ασφάλεια | ||||
Ξενοδοχεία | ||||
Τρόφιμα | ||||
Υγιεινή | ||||
Ημερομηνία έκδοσης | 2011-07-15 | |||
Συλλογή | Σχολή/Τμήμα--Ιατρική Σχολή--Τμήμα Ιατρικής--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | |||
Τύπος Εργασίας--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | ||||
Εμφανίσεις | 195 |
Ψηφιακά τεκμήρια | |
---|---|
Κατέβασμα Εγγράφου |