
Αρχική
Μεταβολή της συγκέντρωσης των διγλυκεριδίων στον καρπό της ελιάς κατά την ωρίμανση και των πολυφαινολών στις επιτραπέζιες ελιές.Μια μελέτη με τη φασματοσκοπία 31P NMR
Αποτελέσματα - Λεπτομέρειες
|
||||
Κωδικός Πόρου | uch.chemistry.msc//2005tsironi | |||
Τίτλος | Μεταβολή της συγκέντρωσης των διγλυκεριδίων στον καρπό της ελιάς κατά την ωρίμανση και των πολυφαινολών στις επιτραπέζιες ελιές.Μια μελέτη με τη φασματοσκοπία 31P NMR | |||
Συγγραφέας | Τσιρώνη, Βάγια | |||
Περίληψη |
|
|||
Θέμα | 31P NMR spectroscopy, olive fruit, diglycerides, phenolic compounds,Φασματοσκοπία NMR, Ελαιόκαρπος, Διγλυκερίδια, Πολυφαινόλες | |||
Ημερομηνία έκδοσης | 2005-07-01 | |||
Ημερομηνία διάθεσης | 2007-02-09 | |||
Συλλογή | Σχολή/Τμήμα--Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών--Τμήμα Χημείας--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | |||
Τύπος Εργασίας--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | ||||
Εμφανίσεις | 224 |
Ψηφιακά τεκμήρια | |
---|---|
![]() |
Κατέβασμα Εγγράφου |