Home Ταυτοποίηση και μελέτη γνησιότητας μελιού, ελαιολάδου και κρασιού με την χρήση οπτικών φασματοσκοπικών τεχνικών σε συνδυασμό με μεθόδους μηχανικής μάθησης
Results - Details
|
||||
Identifier | 000428370 | |||
Title | Ταυτοποίηση και μελέτη γνησιότητας μελιού, ελαιολάδου και κρασιού με την χρήση οπτικών φασματοσκοπικών τεχνικών σε συνδυασμό με μεθόδους μηχανικής μάθησης | |||
Alternative Title | Identification and study of authenticity of honey, olive oil and wine with the use of optical spectroscopic techniques with the combination of machine learning methods | |||
Author | Ορφανάκης, Εμμανουήλ Σ. | |||
Thesis advisor | Χανιωτάκης, Νικόλαος | |||
Reviewer |
Βελεγράκης, Μιχάλης
Σαμαρτζής, Πέτρος |
|||
Abstract |
|
|||
Language | Greek | |||
Subject | Absorption spectroscopy | |||
Botanical origin | ||||
Fluorescence spectroscopy | ||||
Geographical origin | ||||
Honey | ||||
Olive oil | ||||
PCA | ||||
PLS-DA | ||||
Partial least squares discriminant | ||||
Principles component analysis | ||||
Raman spectroscopy | ||||
Wine | ||||
Ανάλυση διακριτότητας μερικών ελαχίστων τετραγώνων | ||||
Ανάλυση κύριων συνιστωσών | ||||
Βοτανική προέλευση | ||||
Γεωγραφική προέλευση | ||||
Ελαιόλαδο | ||||
Κρασί | ||||
Μέλι | ||||
Φασματοσκοπία Raman | ||||
Issue date | 2020-03-27 | |||
Collection | School/Department--School of Sciences and Engineering--Department of Chemistry--Post-graduate theses | |||
Type of Work--Post-graduate theses | ||||
Views | 561 |
Digital Documents | |
---|---|