
Αρχική
Μικροβιολογική ασφάλεια τυριών τυρογάλακτος στην Κρήτη
Αποτελέσματα - Λεπτομέρειες
|
||||
Κωδικός Πόρου | 000376829 | |||
Τίτλος | Μικροβιολογική ασφάλεια τυριών τυρογάλακτος στην Κρήτη | |||
Άλλος τίτλος | Microbiological safety of whey cheeses in Crete. | |||
Συγγραφέας | Φουκάκη, Ευαγγελία | |||
Σύμβουλος διατριβής | Τσελέντης, Ιωάννης | |||
Μέλος κριτικής επιτροπής |
Ψαρουλάκη, Άννα
Πανούλης, Χρήστος |
|||
Περίληψη |
|
|||
Φυσική περιγραφή | 84 σ : πιν. ; 30 εκ. | |||
Γλώσσα | Ελληνικά | |||
Θέμα | Cheese dairy | |||
Food | ||||
Food borne outbreaks | ||||
Food business | ||||
Hygiene | ||||
Microbiological safety | ||||
Microbiology and immynology | ||||
Whey cheese | ||||
Επιχειρήσεις τροφίμων | ||||
Μικροβιολογική ασφάλεια | ||||
Τροφογενεις επιδημίες | ||||
Τρόφιμα | ||||
Τυριά τυρογάλακτος | ||||
Τυροκομεία | ||||
Υγιεινή | ||||
Ημερομηνία έκδοσης | 2011-12-15 | |||
Συλλογή | Σχολή/Τμήμα--Ιατρική Σχολή--Τμήμα Ιατρικής--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | |||
Τύπος Εργασίας--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | ||||
Εμφανίσεις | 222 |
Ψηφιακά τεκμήρια | |
---|---|
![]() |
Κατέβασμα Εγγράφου |