
Αρχική
Αξιοποίηση των αποβλήτων τυροκομείων και παραγωγή βιομάζας υψηλής διατροφικής αξίας με χρήση του μικροφύκους Chlorella sp.
Αποτελέσματα - Λεπτομέρειες
|
||||
Τίτλος | Αξιοποίηση των αποβλήτων τυροκομείων και παραγωγή βιομάζας υψηλής διατροφικής αξίας με χρήση του μικροφύκους Chlorella sp. | |||
Άλλος τίτλος | Valorization of cheese-whey wastewaters and production of high-nutritional value biomass using the green microalga Chlorella sp. | |||
Συγγραφέας | Τσολακίδη, Αγγελική | |||
Σύμβουλος διατριβής | Γανωτάκης, Δημήτριος | |||
Περίληψη |
|
|||
Γλώσσα | Ελληνικά | |||
Θέμα | Growth | |||
Photosynthesis | ||||
Primary cheese whey, | ||||
Secondary cheese whey | ||||
Ανάπτυξη | ||||
Απόβλητα τυροκομείων | ||||
Βιομάζα | ||||
Φωτοσύνθεση | ||||
Ημερομηνία έκδοσης | 2022-11-24 | |||
Συλλογή | Σχολή/Τμήμα--Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών--Τμήμα Χημείας--Πτυχιακές εργασίες | |||
Τύπος Εργασίας--Πτυχιακές εργασίες | ||||
Εμφανίσεις | 300 |
Ψηφιακά τεκμήρια | |
---|---|
![]() |
Κατέβασμα Εγγράφου |