
Αρχική
Μελέτη της χημικής σύστασης των φρούτων Goji Berry (Lycium Barbarum) και λειτουργικών τροφίμων ελαιολάδου τροποποιημένων με Goji Berry
Αποτελέσματα - Λεπτομέρειες
|
||||
Κωδικός Πόρου | 000425984 | |||
Τίτλος | Μελέτη της χημικής σύστασης των φρούτων Goji Berry (Lycium Barbarum) και λειτουργικών τροφίμων ελαιολάδου τροποποιημένων με Goji Berry | |||
Άλλος τίτλος | A study of the chemical composition of Goji Berry fruits (Lycium Barbarum) and olive oil-based functional foods modified with Goji Berry | |||
Συγγραφέας | Καλιτσουνάκη, Μαρία Γ. | |||
Σύμβουλος διατριβής | Σπύρος, Απόστολος | |||
Μέλος κριτικής επιτροπής |
Κατερινόπουλος, Χαράλαμπος
Περγαντής, Σπυρίδων |
|||
Περίληψη |
|
|||
Φυσική περιγραφή | x, 101 σ. : πίν., σχήμ., εικ. (μερ. εγχρ.) ; 30 εκ. | |||
Γλώσσα | Ελληνικά | |||
Θέμα | Gourmet oils | |||
NMR spectroscopy | ||||
«Gourmet» έλαια | ||||
Ελαιόλαδο | ||||
Λειτουργικά τρόφιμα | ||||
Φασματοσκοπία NMR | ||||
Ημερομηνία έκδοσης | 2019-11-29 | |||
Συλλογή | Σχολή/Τμήμα--Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών--Τμήμα Χημείας--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | |||
Τύπος Εργασίας--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | ||||
Εμφανίσεις | 514 |
Ψηφιακά τεκμήρια | |
---|---|
![]() |
Κατέβασμα Εγγράφου |