Home Μελέτη της χημικής σύστασης των φρούτων Goji Berry (Lycium Barbarum) και λειτουργικών τροφίμων ελαιολάδου τροποποιημένων με Goji Berry
Results - Details
|
||||
Identifier | 000425984 | |||
Title | Μελέτη της χημικής σύστασης των φρούτων Goji Berry (Lycium Barbarum) και λειτουργικών τροφίμων ελαιολάδου τροποποιημένων με Goji Berry | |||
Alternative Title | A study of the chemical composition of Goji Berry fruits (Lycium Barbarum) and olive oil-based functional foods modified with Goji Berry | |||
Author | Καλιτσουνάκη, Μαρία Γ. | |||
Thesis advisor | Σπύρος, Απόστολος | |||
Reviewer |
Κατερινόπουλος, Χαράλαμπος
Περγαντής, Σπυρίδων |
|||
Abstract |
|
|||
Language | Greek | |||
Subject | Gourmet oils | |||
NMR spectroscopy | ||||
«Gourmet» έλαια | ||||
Ελαιόλαδο | ||||
Λειτουργικά τρόφιμα | ||||
Φασματοσκοπία NMR | ||||
Issue date | 2019-11-29 | |||
Collection | School/Department--School of Sciences and Engineering--Department of Chemistry--Post-graduate theses | |||
Type of Work--Post-graduate theses | ||||
Views | 424 |
Digital Documents | |
---|---|
Download document |