|
Title |
Creator |
Date |
|
97.
|
Σύνθεση ατροποϊσομερών ενώσεων μέσω αντιδράσεων πολλών συστατικών
|
Χατζηορφανού, Ελευθερία
|
2022-11-25 |
|
98.
|
Φωτοακουστική μικροσκοπία πολλαπλού μήκους κύματος στο πεδίο των συχνοτήτων για την ανίχνευση χρωστικών ουσιών
|
Ασημακόπουλος, Ιωάννης
|
2022-11-25 |
|
99.
|
Development of small molecule libraries for inhibition of ALOX15 enzyme
|
Πολατίδου, Κατερίνα
|
2022-11-24 |
|
100.
|
Α) Σύνθεση α,α-διχλωρο-β-κέτο εστέρων και μελέτη ενζυμικής αναγωγής τους Β) Σύνθεση και φωτοοξείδωση φαίνυλοκυκλοπεντενίου
|
Κεφαλογιάννη, Μαρία
|
2022-11-24 |
|
101.
|
Αξιοποίηση των αποβλήτων τυροκομείων και παραγωγή βιομάζας υψηλής διατροφικής αξίας με χρήση του μικροφύκους Chlorella sp.
|
Τσολακίδη, Αγγελική
|
2022-11-24 |
|
102.
|
Βιοχημικός χαρακτηρισμός μονοοξυγενασών Baeyer-Villiger και βελτιστοποίηση των διεργασιών τους
|
Μέρτικα, Τζέσι
|
2022-11-24 |
|
103.
|
Δημιουργία στελεχών Pichia pastoris για την ετερόλογη έκφραση πρωτεϊνών γλυκιάς γεύσης
|
Βουγιατζή, Αικατερίνη Σταυρούλα
|
2022-11-24 |
|
104.
|
Διερεύνηση επιπέδων ανθρακούχων αερολυμάτων στην Αττική με χρήση τεχνικών υψηλής χρονικής ανάλυσης
|
Καλλιοντζή, Ελένη
|
2022-11-24 |
|
105.
|
Έκφραση και χαρακτηρισμός πιθανών αντιγονικών πρωτεϊνών του βακτηρίου Coxiella Burnetii
|
Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνα
|
2022-11-24 |
|
106.
|
Μελέτη της βιοαποκατάστασης αποβλήτων τυροκομείων υψηλής αλατότητας με χρήση του πράσινου μικροφύκους Chlorella sp
|
Βισκαδουράκη, Ευγενία-Στεφανία
|
2022-11-24 |
|