Αρχική
Συνεδρία
Αποθηκευμένα Αποτελέσματα
Αρχική σελίδα
Αναζήτηση
▼
Απλή Αναζήτηση
Σύνθετη Αναζήτηση
Ευρετήρια
Συλλογές
▼
Σχολή/Τμήμα
Τύπος Εργασίας
Συνεδρία
▼
Ιστορικό
Καλάθι
Πληροφορίες
Βοήθεια
Υποβολή εργασίας
▼
Υποβολή Εργασίας
Έντυπο Κατάθεσης
Αποθηκευμένα Αποτελέσματα
Μορφή εμφάνισης:
Πλήρης
Συνοπτική
Επιλογή
#
Περιγραφή
1.
Διαφοροποίηση του αρωματικού προφίλ οίνων και σταφυλιών κατά την ωρίμανση της τοπική ποικιλίας μοσχάτο σπίνας
από
Ρομπογιαννάκη, Μαρία Ι.
Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility