Your browser does not support JavaScript!

Αρχική    Συνεδρία    Αποθηκευμένα Αποτελέσματα  

Αποθηκευμένα Αποτελέσματα



Επιλογή # Περιγραφή
1. Διαιτητική πρόσληψη και κατανάλωση τροφίμων από μαθητές λυκείου και φοιτητές Iατρικής σχολής της Κρήτης σε σχέση με την καταvάλωση snacks από Σχοινοπλοκάκη, Ιωάννα
2. Σύνθεση και χαρακτηρισμός πορωδών πολυμερών υλικών συναρμογής : χρήση Υ,Ho-csq-MOFs ως ετερογενείς καταλύτες για την αντίδραση κυκλοπροσθήκης του CO2 ςε εποξείδια από Γιακουμάκης Νικόλαος