Αρχική
Συνεδρία
Αποθηκευμένα Αποτελέσματα
Αρχική σελίδα
Αναζήτηση
▼
Απλή Αναζήτηση
Σύνθετη Αναζήτηση
Ευρετήρια
Συλλογές
▼
Σχολή/Τμήμα
Τύπος Εργασίας
Συνεδρία
▼
Ιστορικό
Καλάθι
Πληροφορίες
Βοήθεια
Υποβολή εργασίας
▼
Υποβολή Εργασίας
Έντυπο Κατάθεσης
Αποθηκευμένα Αποτελέσματα
Μορφή εμφάνισης:
Πλήρης
Συνοπτική
Επιλογή
#
Περιγραφή
1.
Application of optical spectroscopy for the identification of agro-foods (olive oil and tsikoudia), quality control and adulteration of extra virgin olive oil
από
Παπαδάκη, Αντιγόνη Ε.
Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility