Your browser does not support JavaScript!

Home    My session    Saved results  

Saved results



Select # Description
1. Bayesian causal feature selection from observational and limited experimental data by Λελόβα, Κωνσταντίνα
2. Τετρα-υποκατεστημένες πορφυρίνες με διπεπτίδια για τη σύνθεση αυτό-οργανωμένων χρωστικών με βελτιωμένες ιδιότητες. by Ορφανός, Εμμανουήλ
3. AmIChef: supporting the cooking process in the intelligent kitchen by Μανώλη, Κωνσταντίνα Δ.
4. Το Θατσερικό by Πολιτάκη, Καλλιόπη
5. Η διαπολιτισμική ικανότητα των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης by Καλαϊτζάκη, Δήμητρα
6. 4D printing of biomaterials scaffolds for Tissue Engineering by Χανιωτάκη, Λευκή