Your browser does not support JavaScript!

Home    My session    Saved results  

Saved results



Select # Description
1. Semantically annotated cooking procedures for an intelligent kitchen environment by Κονδυλάκης, Γιώργος Β.
2. Οι αντιλήψεις των διανοουμένων της γερμανικής σοσιαλδημοκρατίας για την ιστορία στο γύρισμα του 19ου προς τον 20ο αιώνα by Αγγελόπουλος, Αθανάσιος
3. Η βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου μέσα από την εσωτερική αξιολόγηση της σχολικής μονάδας by Τζανάκης, Παναγιώτης
4. Ανάπτυξη νέας μεθόδου απεικονιστικής φασματοσκοπίας για την in-vivo διάγνωση καρκινικών και προκαρκινικών καταστάσεων σε επιθηλιακούς ιστούς, βασισμένη στην ποσοτική αξιολόγηση της αλληλεπίδρασης του οξικού οξέος με τον ιστό by Θεμελής, Γεώργιος Χρ
5. Προσαρμογή και ψυχομετρική αξιολόγηση της κλίμακας Social Provisional Scale στον ελληνικό πληθυσμό by Καραμπούλα, Κλειώ Α.