Your browser does not support JavaScript!

Home    My session    Saved results  

Saved results



Select # Description
1. Semantically annotated cooking procedures for an intelligent kitchen environment by Κονδυλάκης, Γιώργος Β.
2. Προσδιορισμός των συγκεντρώσεων οξειδίων του αζώτου (ΝΟχ) και των σωματοδίων τύπου PO2.5 και της περιεκτικότητάς τους σε πολυαρωματικούς υδρογονάνθρακες (ΠΑΥ) στην ατμόσφαιρα της πόλης του Ηρακλείου / Ιακωβίδης Μηνάς ; επιβλέπων καθηγητής : Ευριπίδης Γ. Στεφάνου. by Ιακωβίδης, Μηνάς Ν.
3. Overexpression, purification and biochemical characterization of native Parhyale hawaiensis glycosyl hydrolases by Καραπιδάκη, Ειρήνη Αρετή Ν.
4. Κοινωνική κυριαρχία και έγγειες σχέσεις στον νομό Αχαϊοηλίδος τον 19ο αιώνα : οικονομικές και πολιτιστικές διαστάσεις by Κουτρουβίδης, Στάθης