Επιλογή |
# |
Περιγραφή |
|
1. |
Application of fluorescence spectroscopy combined with multivariate statistical analysis methods for the rapid detection of adulterants and contaminants in olive oil από Χαριτούδη, Ελένη |
|
2. |
Απομόνωση και φασματοσκοπικός χαρακτηρισμός της αναντολακτόνης και ισοαλαντολακτόνης ως συστατικών του φυτού Inula Helenium από Καλλιβρετάκη, Μαρία |
|
3. |
Σύγκριση πρωτεώματος ευαίσθητων και ανθεκτικών σε αντιβιοτικά επιλογής,στελεχών Βρουκέλλας και γονιδίων -στόχων τους από Σανδαλάκης, Βασίλειος |
|
4. |
Η διατροφή και οι διατροφικές συνήθειες ως στοιχεία της πολιτισμικής κληρονομιάς και ταυτότητας : η περίπτωση της επαρχίας Αμαρίου από Δραμιτινού, Ελευθερία |
|
5. |
Cavity-enhanced polarimetry techniques for chirality measurements από Σαργιάννη, Ζωή Μ. |
|
6. |
Η καλλιέργεια της ενσυναίσθησης σε παιδιά δημοτικού 6-7 ετών μέσω εικαστικών ψυχοπαιδαγωγικών δραστηριοτήτων : μελέτη περίπτωσης σχολικής ομάδας μαθητών/τριών μέσα από το πνεύμα της έρευνας-δράσης από Τζανάκη, Μαρία |
|
7. |
Options, Instructional Practices and Trajectories of EAP and ESP Practitioners [electronic resource] : 3rd International EAP and ESP Conference, 15-18 September 2022 από International EAP and ESP Conference |
|
8. |
Exploring LoRaWAN PHY & MAC layers performance limits από Γκιόλιας, Αθανάσιος Γ. |
|
9. |
Entropy and quantum information in the biochemical reactions of the magnetic compass από Μουλουδάκης, Κωνσταντίνος Β. |