Your browser does not support JavaScript!

Home    My session    Saved results  

Saved results



Select # Description
1. Οι πρώτες Ελληνίδες συγγραφείς στις αρχές του 19ου αιώνα : πρωτότυπα έργα και μεταφράσεις στο πλαίσιο του Διαφωτισμού (1816-1835) by Σηφάκη, Μαρία
2. Διαιτητική πρόσληψη και κατανάλωση τροφίμων από μαθητές λυκείου και φοιτητές Iατρικής σχολής της Κρήτης σε σχέση με την καταvάλωση snacks by Σχοινοπλοκάκη, Ιωάννα
3. Δομή και λειτουργία της πρωτείνης GCN5 του σακχαρομύκητα. Ο ρόλος της στη διαμεσολάβηση της ενεργοποίησης της μεταγραφής by Γεωργακόπουλος, Αναστάσιος Γ