
Αρχική
Μικροβιολογική υγιεινή και ασφάλεια τροφιμών που διακινούνται και σερβίρονται σε χώρους μαζικής εστίασης τύπου fast food
Αποτελέσματα - Λεπτομέρειες
|
||||
Κωδικός Πόρου | 000397999 | |||
Τίτλος | Μικροβιολογική υγιεινή και ασφάλεια τροφιμών που διακινούνται και σερβίρονται σε χώρους μαζικής εστίασης τύπου fast food | |||
Άλλος τίτλος | Microbiological hygiene and safety of food prepared and served in places of fast food-type | |||
Συγγραφέας | Σπαγουλάκη, Μαρία | |||
Σύμβουλος διατριβής |
Τσελέντης, Γ.
Ψαρουλάκη, Α. |
|||
Μέλος κριτικής επιτροπής | Πανούλης, Χ. | |||
Περίληψη |
|
|||
Φυσική περιγραφή | 85 σ. : πίν.,σχημ. (μερ. εγχρ) ; 30 εκ. | |||
Γλώσσα | Ελληνικά | |||
Θέμα | Listeria staphylococcus | |||
Salmonella | ||||
Ημερομηνία έκδοσης | 2015-12-18 | |||
Συλλογή | Σχολή/Τμήμα--Ιατρική Σχολή--Τμήμα Ιατρικής--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | |||
Τύπος Εργασίας--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | ||||
Εμφανίσεις | 344 |
Ψηφιακά τεκμήρια | |
---|---|
![]() |
Κατέβασμα Εγγράφου |