![](/gfx/header_el.jpg)
Αρχική
Συλλογές
Τύπος Εργασίας
Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης
Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης
Εντολή Αναζήτησης : Συγγραφέας="Γ." Και Συγγραφέας="Σταθάκης"
Τρέχουσα Εγγραφή: 4710 από 6576
|
|||||||
Κωδικός Πόρου | 000397430 | ||||||
Τίτλος | Μελέτη των πρωτεϊνών σε διάφορες ποικιλίες κρασιών | ||||||
Άλλος τίτλος | Study of protein in various varieties of wine | ||||||
Συγγραφέας | Φουρναράκη, Έλλη Ε. | ||||||
Σύμβουλος διατριβής | Γανωτάκης, Δημήτριος | ||||||
Μέλος κριτικής επιτροπής |
Κατερινόπουλος, Χαράλαμπος
Τσιώτης, Γεώργιος |
||||||
Περίληψη |
|
||||||
Φυσική περιγραφή | 91 φύλλα : πίν., εικ. ; 30 εκ. | ||||||
Γλώσσα | Ελληνικά | ||||||
Θέμα | Chitinase | ||||||
Identification of proteins in wines | |||||||
Invertase | |||||||
Separation | |||||||
Thaumatin | |||||||
Διαχωρισμός και ταυτοποίηση πρωτεϊνών σε οίνους και γλεύκη | |||||||
Θαυματίνη | |||||||
Ιμβερτάση | |||||||
Καταβύθιση | |||||||
Χιτινάση | |||||||
Ημερομηνία έκδοσης | 2015-11-20 | ||||||
Συλλογή | Σχολή/Τμήμα--Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών--Τμήμα Χημείας--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | ||||||
Τύπος Εργασίας--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | |||||||
Μόνιμη Σύνδεση |
https://elocus.lib.uoc.gr//dlib/e/0/5/metadata-dlib-1448618051-936532-17386.tkl![]() ![]() |
||||||
Εμφανίσεις | 266 |
Ψηφιακά τεκμήρια | |
---|---|
![]() |
Κατέβασμα Εγγράφου |