![](/gfx/header_el.jpg)
Αρχική
Συλλογές
Σχολή/Τμήμα
Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών
Τμήμα Χημείας
Πτυχιακές εργασίες
Πτυχιακές εργασίες
Εντολή Αναζήτησης : Συγγραφέας="Μπριασούλης" Και Συγγραφέας="Γεώργιος"
Τρέχουσα Εγγραφή: 175 από 233
|
|||||||
Τίτλος | Τεχνολογία παρασκευής και χαρακτηριστικά τυριών | ||||||
Συγγραφέας | Θεργιάκη, Κατερίνα | ||||||
Σύμβουλος διατριβής |
Μοάτσου, Γκόλφω (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών)
Χανιωτάκης, Νικόλαος |
||||||
Μέλος κριτικής επιτροπής | Παππάς, Χρήστος (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) | ||||||
Περίληψη |
|
||||||
Γλώσσα | Ελληνικά | ||||||
Ημερομηνία έκδοσης | 2017-03-17 | ||||||
Συλλογή | Σχολή/Τμήμα--Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών--Τμήμα Χημείας--Πτυχιακές εργασίες | ||||||
Τύπος Εργασίας--Πτυχιακές εργασίες | |||||||
Μόνιμη Σύνδεση |
https://elocus.lib.uoc.gr//dlib/7/b/3/metadata-dlib-1486120293-68728-6078.tkl![]() ![]() |
||||||
Εμφανίσεις | 1764 |
Ψηφιακά τεκμήρια | |
---|---|
![]() |
Κατέβασμα Εγγράφου |