Αρχική Συλλογές Σχολή/Τμήμα Ιατρική Σχολή Τμήμα Ιατρικής Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης
Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης
Εντολή Αναζήτησης : Συγγραφέας="Άγγλος" Και Συγγραφέας="Δημήτριος"
Τρέχουσα Εγγραφή: 733 από 1266
|
|||||||
Κωδικός Πόρου | 000397999 | ||||||
Τίτλος | Μικροβιολογική υγιεινή και ασφάλεια τροφιμών που διακινούνται και σερβίρονται σε χώρους μαζικής εστίασης τύπου fast food | ||||||
Άλλος τίτλος | Microbiological hygiene and safety of food prepared and served in places of fast food-type | ||||||
Συγγραφέας | Σπαγουλάκη, Μαρία | ||||||
Σύμβουλος διατριβής |
Τσελέντης, Γ.
Ψαρουλάκη, Α. |
||||||
Μέλος κριτικής επιτροπής | Πανούλης, Χ. | ||||||
Περίληψη |
|
||||||
Φυσική περιγραφή | 85 σ. : πίν.,σχημ. (μερ. εγχρ) ; 30 εκ. | ||||||
Γλώσσα | Ελληνικά | ||||||
Θέμα | Listeria staphylococcus | ||||||
Salmonella | |||||||
Ημερομηνία έκδοσης | 2015-12-18 | ||||||
Συλλογή | Σχολή/Τμήμα--Ιατρική Σχολή--Τμήμα Ιατρικής--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | ||||||
Τύπος Εργασίας--Μεταπτυχιακές εργασίες ειδίκευσης | |||||||
Μόνιμη Σύνδεση | https://elocus.lib.uoc.gr//dlib/0/c/d/metadata-dlib-1450521500-741047-16654.tkl | ||||||
Εμφανίσεις | 328 |
Ψηφιακά τεκμήρια | |
---|---|
Κατέβασμα Εγγράφου |